Informatie

Doelgroep
Ons reclame en mediabureau is met name gericht op ondernemingen zoals starters, zzp-ers, eenmanszaken en Midden- en Klein Bedrijven (MKB).

Visie
Onze visie is om starters, zzp-ers, eenmanszaken en Midden- en Klein Bedrijven (MKB) op een creatieve manier te helpen om meer potentiële klanten te bereiken. Door onze kosten beperkt te houden, kunnen wij een scherpe prijs aanbieden voor onze doelgroep. Creativiteit, prijs/kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid zijn onze keywords.

Het team
Stad Reclame bestaat uit een team van specialisten op het gebied van webdesign, vormgeving, techniek, verkoop en marketing. Door onze jarenlange ervaring in de branche is onze passie het creëren van een unieke en herkenbare oplossingen voor de klant.

Werkwijze
Door onze bereikbaarheid en communicatie zorgen wij voor de uitstekende service die u mag verwachten! Door een gefaseerde aanpak en duidelijke communicatie zorgen wij voor een succesvolle samenwerking en oplossing.  Samen met u wordt een ontwerpconcept gemaakt welke uniek en herkenbaar is voor uw bedrijf met een focus op uw doelgroep.